Finish!

Het is vandaag alweer de laatste dag van 2019. Er is dit jaar weer veel gebeurd. De baby's zijn geen baby's meer, maar grote peuters die de hele dag rondrennen en de oren van je hoofd kunnen kletsen! Aan het begin van het jaar vond ik een nieuwe baan en later ben ik begonnen met een opleiding om mij verder te specialiseren. Daarnaast werd er natuurlijk waar mogelijk tijd aan de hobby's besteed. 
De doelen die ik aan het begin van het jaar gesteld had heb ik bij lange na niet gehaald, maar toch heb ik regelmatig lekker kunnen borduren. Op naar 2020!

Op de valreep heb ik nog een Finish! Dit weekend heb ik de Knabbel en Babbel afgemaakt. Hij is zo vrolijk geworden! Aan de onderzijde komt nog een kleine regel met de namen van de kinderen en mijn 'handtekening'. Daarna inlijsten en kan hij ook aan de muur!


En ik kon het niet laten, gisteren ben ik alweer begonnen met een nieuw project! Ik weet het, ik heb nog voldoende lopende projecten, maar had gewoon zin om iets nieuws te beginnen...



Het borduurt lekker makkelijk weg op 14ct. Aida. Ik moet alleen weer even wennen aan de stijve stof. Hij is hierdoor wat lastig vast te houden, maar dat zal snel makkelijker worden.


Finish...

En naast dat dit de laatste finish van het jaar zal zijn, zal dit waarschijnlijk ook de laatste post zijn op dit blog. Ik twijfel al een tijdje of ik wel of niet zal doorgaan. Het is leuk om je vorderingen te zien en te delen met anderen. Maar het kost redelijk wat tijd om een blog bij te houden, het uploaden van foto's en het schrijven van een stukje. Naast mijn kinderen, werk en opleiding schiet dit er snel bij in. Bovendien loopt het aantal mensen dat het blog leest gestaag terug. Ik besteed deze tijd dan liever aan andere dingen zoals het borduren zelf.

Het is nog geen definitief afscheid! Ik haal het blog nog niet offline. Misschien dat ik zo nu en dan een grote update of finish zal delen, maar ik zal niet meer regelmatig posten.

Voor nu:
Beste wensen voor 2020!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Knabbel en Babbel #6, borduurstandaard

En dan.../ and then...